Oostzaan en Wormerland

Zit jij met een probleem, thuis, op school of op je werk en kom je er niet uit? Meld je aan zodat we samen met jou een plan kunnen maken om dit op te lossen.

Hulp nodig?

Meld je hier aan.

Hoe kom je verder met ons in contact?

Bel om contact op te nemen op werkdagen
van 09.00 tot 17.00 uur op 0618 976 879 of mail naar: info@jeugdteamoostzaanwormerland.nl

Onze adressen

Gemeente Wormerland
Koetserstraat 3, Wormer

Gemeente Oostzaan,
Kerkbuurt 4, Oostzaan

 

Over ons

Het Jeugdteam Oostzaan en Wormerland komt naar het gezin of jongere toe. In overleg wordt een eerste afspraak gemaakt. Daarin wordt afgesproken hoe de hulp ingezet kan worden. Het team bestaat uit medewerkers met verschillende achtergrond: pedagogen, ambulant hulpverleners,psychologen en jeugdpreventiemedewerkers. Ook zijn er medewerkers met kennis op gebied van verstandelijke beperking, echtscheiding, psychiatrie en autisme.

Welke vragen?
Opvoeden en opgroeien is niet altijd makkelijk. Soms zijn er ook andere omstandigheden die het moeilijk maken. Bijvoorbeeld bij echtscheiding, ruzies in huis of in de buurt. Of bij pesten op school. Door de brede samenstelling kan het Jeugdteam bij de meeste vragen aansluiten. Twijfel of het Jeugdteam wel de geschikte plek is? Bel ons dan eerst!

De moeder van Tom en Daisy, 1 en 7 jaar

Daisy luistert niet goed en heeft woede aanvallen, ik moet alles herhalen. Soms word ik er zo moe van dan laat ik het maar gaan.

Lees het hele verhaal